nytt liv…ny hårfärg!

| 0 comments

Ja då är man halvvägs till att vara blondin igen då! Med halvvägs menas att jag har gjort en hel del blonda slingor i håret. Men kunde inte göra det i hela håret eftersom risken var att jag skulle bli orangehårig då..å de vill man ju inte…så nu har ja blonda slingor i mitt mörka! Ser rätt bra ut! men om tre veckor så kommer ja lägga i fler slingor…å bli ännu blondare. Och förhoppningsvis så räcker det med en omgång slingor till! sen när ja får nästa lön..å får pengar från per…då ska ja sätta i löshår! Billigt löshår! Så i sommar ska ja ha långt blondt hår! De ni! Det var ett tag sen den här tjejen var blond. Ska bli kul! Det roligaste är ju att man märker skillnaden så jävla tydligt när man går från brunhårig till blondin. Hur oseriöst man blir tagen helt plötsligt…Men men..förhoppningsvis inser folk att ja e samma människa! Det enda som e bra e j att man helt plötsligt kan skylla på att man e blondin! å de e ju bra! hihihi

Den nya kursen har ju startat nu. Dokumentärfilm. Den verkar nog ganska bra. Kommer ha tre riktigt bra och kända gästföreläsare. Så för första gången på länge kommer ja nog lära mig nyttiga saker! Det tråkiga är ju bara att alla inte är på samma nivå som en själv. så ännu en gång måste kursen börja på basic…å de suuuuger! Halva klassen har läst medieproduktion förra året. Andra halvan har inte det…därför måste vi lära oss saker från grunden. Så alla vi medieproduktionister…vi e rätt lack på detta. Onödiga studielån är inget som vi hurrar för.

Imorgon väntar en lååååång dag. Först ska ja ha telefonmöte med min läkare….om allergierna, hur ja ska medicineras å så. Sen bär de av till en lång skoldag. Kommer vara hemma vid åtta imorrnkväll. Å då måste ja plugga. Men men, ja har ju saker att göra! Så ska väl inte klaga direkt!

*Malin*

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *