min lägenhet

| 1 Comment

Well well well! Då har Malin fått sin digitalkamera, äntligen! Å nu kan hon äntligen visa lite kort på hur det är då! I min lilla lägenhet! Här är min lilla hall! Det suns kanske inte på kortet, men titthålet i dörren e i min längd! hur otippat e de då!? eftersom de flesta är lite längre än mig! haha! Tyvärr syns ju då dagens soppåse som ska slängas…men den får ja bjuda på helt enkelt! Hatt hylla, skohylla…en kartong på skohyllan som innehåller en sablarns massa halsdukar, mössor och vantar…så den försvinner så fort de blir varmt…eller så fort ja får en till sån där svart skohylla som e på andra väggen! Då åker de in i den! Den e föresten det smidigaste ja köpt! Får plats med massa skor i den…så slipper ha framme alla. Härregud, skulle ja ha framme alla mina skor skulle de se ut som om ja hade en familj på 10 pers.

Då har vi min lilla toa då! Som ni ser fattar de typ 50cm på duschdrapperiet, men har köpt ett till likadant som ja ska sy ihop med det där. Ska bara hitta tid och ork till det. Än så länge fukar de att skrapa golvet efter en dusch. Köpt lite nya handdukar å så med, i svart…för å inte ha en helvit toa. Men när ja får pengar ska ja köpa lite fler handdukar i lite roliga färger, åsså nån härlig matta!
Då kommer vi till köket. Mitt runda lilla bord med min takkrona med tre fungerande lampor! haha, det ser ju lite patetiskt ut nu när man tänker på det! men så lever jag tillsvidare iaf! E ju aldrig i köket ändå så! Å detta på gund av den hatade fläkten. Fattar inte hur en hyresvärd kan sätta in en fläkt som inte går att stänga av i en liten etta. Tror de att ja har ljudisolering från köket till rummet kanske?! Tror att hyresvärdar e snåla, för i mitt huvud så inbillar ja mig att den där fläkten e jävligt billig.
Min goa säng! Jag har ju bytt upp mig från min 90säng till denna underbara 140säng! Så härlig å så underbar. Synd bara att ja har svårt å somna, för när ja väl har somnat sover ja gött! Men antar att ja får börja läsa en bok eller nått på kvällen…sömnproblem e jobbigt…

Som ni ser nu så är de ju en bokhylla där nu som skiljevägg från sovrummet till vardasrummet! Å en tvättkorg! trevligt! Där ser ni min lilla sittplats där ja sitter å surfar om kvällarna! Nu har ja ju dock fixat mitt trådlösa! det är riktigt gött de! hehe! Om ni tycker er se att golvlampan där borta e sne föresten så är de för att den är sne! Men de kan man fixa om man tar bort mattan som e under halva lampan! Men har inte orkat! Mina snygga kuddar ser ni med! Å en helt rätt filt, i rosa!! Min fina tv, med joey på kanalen! haha! Att de skulle synas så väl! Ser ni mitt rosa playstation! så himla Malin! Klockrent! Här har ni mina fina fönster! Å min fina orbitrec! Å min ernie…älgen asså! Åsså ser man min yogamatta å mina hantlar. Sen får ni spekulera själva i om det används ofta eller inte!

One Comment

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *