Översocial, för snäll och nykär

| 1 Comment

Det är lite kul det här med rubriker! Rubriken ni ser ovan säger mig en sak. Men kan tänka mig att många av er kommer bli supernyfikna för att ni tror att det handlar om nått helt annat! haha! Men nu tänkte ja berätta innebörden i min lilla rubrik!

Översocial. Ja det kan man kalla mig. Tror inte det fanns någon på festen som ja inte minglade runt med ihelgen. Å har tänkt en del på det här. För ja umgås inte mycket med nån numera när ja festar. Ja umgås lite med alla. I alla fall var de så på festen i helgen. Å de fick mig att tänka lite. Asså de e ju bra att vara social och inte vara rädd för att prata med nya folk. Men att vara översocial kanske sårar vissa människor…för vissa människor kanske förväntar sig att ja ska ge dem mer tid, att lära känna, behålla kontakt eller bara vara den snälla Malin som ja e ibland när ja sitter å pratar med dem som ja känner på mig känner sig lite utanför. Men jag trivs nog bäst själv när ja får minga runt lite å träffa nya människor, inte känna mig tvingad att umgås med nån!

För snäll. Ja de kan jag vara ibland, eller ofta…Ibland kan jag till och med i efterhand känna att vissa människor utnyttjar min snällhet för att de vet att Malin ställer upp, hon har ett samvete å kan tänka sig in i andras situationer å liv. Jag har väldigt svårt att säga nej till människor. Fast jag försöker bli bättre å bättre på detta. Jag har faktiskt varit betydligt rakare å ärligare mot människor under de senaste tre månaderna…kanske ganska förståeligt med tanke på att jag så att säga ”levde i en lögn” innan det. Så är ganska viktigt att vara rak och ärlig för mig. För ja tänker mig att e ja sån mot andra så blir ja bemött på likadant sätt! Men över till den delen i rubriken som är ”för snäll”…innebörden är helt enkelt att ja känner mig för snäll. Jag känner att jag glömmer bort vad jag själv vill många stunder för att jag försöker göra andra till lags så att andra människor ska må bra. Därför är jag för snäll. Men ska försöka ändra på detta och bara tänka på vad jag själv vill! Fast vet att ja inte kommer klara det! För jag e snäll! Men ska ta bort ordet ”för” !!

Nykär! Nu finns det många som undrar, ”har malin gått å träffat nån som hon blivit kär i redan!” Haha! Men så är det inte, det är så att jag e nykär i en låt! En sååå otroligt dålig låt, men så otroligt Malin låt! Det är Kobojsarna – sång om ingenting som jag fastnat för. Å just en textrad ”det här är en sång om ingenting för att alla brats ska få hoppa omkring” eller nått liknande! haha! jag tycker den e så klockrent Malin! hahaha! Ni som känner mig å min musiksmak väl…lyssna på den låten å säg sen om ni håller med eller inte! Att det är en typisk Malin låt! Fast antar att den kommer bli rätt uttjatad om nån fest eller tre!

*malin*

One Comment

  1. Hej gumman!! haha ja rubriker är roliga, korta och rakt på sak!
    Nu är dina clear eye påväg mot sveriges rike…tillsammans med cvn som kan påverka min framtid…:S hjälp!
    jag saknar dig med och själklart kommer jag till jönnet! skulle inte drömma om annat!!
    puss o kram frida

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *