To do: dokumentärfilm

| 0 comments

Ja shitt, vart ska vi börja. Hade en helg ja! Även om ja inte minns allt så var det en helg! haha! Fredagen spenderades nere i tvättstugan. Och det mina kära vänner, det var behövligt. Haha! Tvättstugenyckeln har ju varit borta nu i snart en månad..så har ju inte kunnat boka ny tid. Men satte upp en lapp i tvättstugan å bokade med hjälp av tejp! å grannarna godkände det så! haha! Tvätthögen e borta! jippi!

Lördagen…vilken lörda. En överstressad Malin sprang glatt runt med Mia på stan hela dagen!! Hur mysigt som helst! Å härligt att få sällskap! Å ja hann nog med allt å lite till, impulser kommer gärna i grupp! haha! Sen mötte jag upp tezzan på stationen. Hann knappt hem innan Eva å Evelina kom förbi å sen stressade ja ihop tilltuggen och panikstädning av det sista! Efter en stressad dag med en nästan tom mage började festen! människa efter människa damp in i lägeheten å tillslut var vi en 40 pers i min lilla etta…å ja, den e ju på 43 kvadrat! Det jobbiga e ju att stressen satt kvar även på kvällen så ja drack i samma tempo som hela dagen hade varit i…dumt…otrooooligt dumt. Men men…är väl ingen ide att gräva ner sig i det allt för mycket när man inte kan få nått ogjort! Nu är det en relativt nykter malin som kommer spendera dagarna de kommande veckorna! Men jag måste ändå påpeka att jag tyckte att festen var kanonkul! Å det var så oerhört många härliga människor här! Skulle nästan vilja göra om hela festen fast utan all alkohol i min mage! haha!

Speciellt tack till Anna, Sandra, Mathilda, Mia, Evelina, Evelina, Eva, Henke, Henke, Tezzan och rask!

Åh! Sen var det en härlig sönda! Jag har varit med om det mest konstiga vädret någonsin. Jag följde Tezzan till bussen å bestämde mig för att ta en promenad hem eftersom ja var lite bakis! frisk luft e den bästa medicinen för det! Först var det strålande sol å fåglarna kvittrade! Så härligt! Men så började det svänga lite. Mulnade igen och regnet kom. Så jag skyndade på stegen lite för att hinna hem innan det skulle ösregna. Men sån tur hade ju inte jag, att de bara skulle ösregna. nej…det var som att gud fick för sig att straffa mig! För det börjar hagla och tokblåsa. Så det hjälpte inte att ja hade en keps på mig. För haglet piskade mot mina kinder ändå. Men så slutade det att halga efter några minuter…å vad händer då..jo de börjar toksnöa! När jag kom hem, och jag skojjar inte nu, hela jag var blöt..ända in till underkläderna. Det droppade om mig…härregud. Å promenaden började med sol…det kunde man inte tro.

Nu i veckan blir det mycket skola! Kul! För det är redigering av dokumentärfilmen nu, å den ska redovisas å sändas i slutet av veckan! Vi är alla spända å förväntansfulla på att se alla andras bidrag! hihi!

*Det är när du ser problemet som du kan lösa det!*

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *