helgen var toppen!

| 2 Comments

Tjingeling era små kottar!! Helgen var toppen! Har festat både freda å lörda å samtidigt jobbat lörda å sönda! Men ja fixade det! Lätt som en plätt! Var ju meningen egentligen att ja å rasken å mli skulle dratt ut på söndan med, på butiks/restaurangsfest…men när de väl blev sönda å ja kom hem från jobbet, då sa kroppen ifrån att den var lite för trött! haha!

Fredagen började som en shoppingdag, hittade två nya vårjackor…två tänker ni säkert..vad ska du med två till! Men de kostade bara 300kr styck…så jag tror nog att ja kommer unna mig båda två! Men har inte bestämt mig än å kvittot håller ju ngra dagar till så! Sen när ja kom hem så blev jag enormt rastlös…efter att ha försökt å hitta nån att hitta på nått med fick ja äntligen tag på Rasken…Å vi gör en sån himla härlig impulsgrej! Vi förfestar lite smått å drar till Ohlearys! haha! Å det var skitskoj! Vi tävlade på ”dansspelet” och ja vann! haha! Sen kvart i två eller vad de var…då blev de dejavu! haha! It happend all over again! Å till dig Rask, ja berättar vad ja menar sen, tror inte ja berättat det för dig än! haha! massa skvaller!

Lördagen, ja vad säger man. En riktigt udda morgon. Vaknar vid nio å e pigg. Kan de verkligen stämma?! Malin var ju ute å festade dagen innan?! Men de stämde! Å ja var så stolt över mig själv! Ett bevis på att ja lyssnar på er oroliga kompisar där ute å ett tecken på att ja fattat det själv! Inte bra att vara bakis! Sen var de iväg till Jobbet! mitt härliga jobb! I love it! Å Vivvi jobbade i lördas. För er som inte vet är vivvi mammaledig så har itne träffat henne på hur länge som helst. Så det var kul. Då blev de lite roliga samtalsämnen som de alltid blir med vivvi! haha! Det är tur att vi alla e så öppna å inte har några hemligheter! haha! We know it all!

Sen var det dags för förfest direkt när ja kom hem…Tanken var att folket skulle komma vid åtta å ja var hemma vid tjugo i sju så ja stressade runt lite för å städa iorning. Men som vanligt e alla försenade. Så ja satt själv å förfestade första timman nästan. Sen kom tjejjerna! Å efter att ha väntat nån timma till då kom killarna! Sen att killarna var lite torra å drog efter en halvtimma för att de skulle hinna få buffen på APT…ja vad säger man…killar e ju killar! Men kvällen var superrolig! Å vilken härlig tjej jag fick chansen att lära känna med! Petra om ja inte minns fel! haha! Umgicks ju bara dig hela kvällen! Men inte fan frågar man efter namn inte! Förfesten var hur lyckad som helst, även om killarna drog. En typisk tjejförfest med alla de samtalsämnen som hör till! Illa bara att vi drog igång samtalsämnena innan alla killar dratt från festen! Haha! Nästa gång kollar vi så ingen står gömd på toan! hahaha! Sen drog vi alla till APT och klubb enkelt. En asbra klubb med hur bra musik som helst! I love it!! Ni som inte varit där, häng med nästa gång! En superkul kväll blev det i alla fall! Mycket dans! Det gillar vi. Sen att Petra fick för sig att vi skulle ta en tequila..hmm…ja det var nog fler än jag som kanske skulle ha tagit ett glas vatten istället! Eller vad säger du david?!?! En helkul kväll i alla fall!

På bilden är de ja å Petra (jag hoppas verkligen ditt namn var petra! annars e ju jag bortgjord totalt!) En helt otroligt skön tjej som e precis som jag! Lika partygalen å härlig!

Söndagen. Jag vaknade av att Mathilda från jobbet ringer å kollar så ja e vaken…å det var ja ju inte. Men hon uppmärksammade mig på att klockan min gick fel, att ja skulle ha ställt om den i natt. TUR att hon ringde en timma innan ja skulle kommit, en timma innan min klocka skulle ha ringt egentligen. Så blev lite panik på morronen där. Som tur var hade ja sovit rätt bra för min frisyr var likadan som dagen innan! Å sminket bättrades bara på lite. Sen bar de iväg till jobbet! Å baksmällan, jag kände inte efter där på morronen hur ja mådde, ja var mest bara stressad för att komma till jobbet! Men när ja väl kom fram insåg jag att ja nog var lite bakis. Inte illamående alls men lite lätt tung i huvudet och trött som ett as! inte bra å vara uppe för sent när man ska jobba dagen efter! Sen när man kom hem från jobbet så började ju då diskussionen om man skulle ut eller inte. Lite småsugen e ja ju alltid…de vet ni ju! Men efter att Mli nekade så bangade ja med. Så ja la mig med täcke å kuddar i soffan å spanade på film! Gick till och med å köpte mig lite godis! En sån kväll hade ja inte haft på länge. Så de var gött de!
*En chef som köper lakan, hon e en bra chef!*

2 Comments

  1. Haha! Vilket party det var i fredags! Jag vann nästan på dansmattan (säger vi).

    Lite synd att jag missade lördagen, men det verkade sjuuuukt roligt!

  2. Ja du missade en grym fest! Haha! Ska lägga upp bilder på pixbox nu ikväll om ja orkar. Annars kommer de upp imorrn!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *