värmen e här!

| 5 Comments

Äntligen är den här! Värmen! Dock är termometern i solen å det är vindstilla. Men det var där ja satt å njöt av fulla muggar i dag!! Så härligt! Vi har ju nämligen kursen webbdesign nu…å det är enbart repetition, så föräläsaren sa till oss kvällskursare att det är ingen ide vi kommer, vi lär oss inget nytt…Å de var ju gött. Så dagen har spenderats i solen!

bilder från helgen ligger uppe på pixbox för ni som har de å även på facebook för er som gillar de bättre!

*Kram kram*

5 Comments

  1. Fifaen vad goett meid varmt veider!

    Fogel has signed in…..

  2. Ååå, gud så skönt!! Fast de är ganska varmt här med.. 10 å sol iaf. Du… kommer kappan du har från hm eller? isf har vi samma. Kraaam

  3. hehe, glömde skriva att de va jag… sara!!

  4. Ja kappan kommer från H&M så himla gött med en vårjacka för 300spänn! i dag har vi suttit ute å grillat å druckit öl sen klockan två! Hur himla gött som helst! hörde att madde har snö, har ni det med. Uch! Vi har strålande sol å torr varm asfalt!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *