premiär

| 2 Comments

Vad ska man annars kalla det!? Vi satte igång och grillade i solen vid två igår. Årets första grillning! Det går inte att sätta ord på hur gott det var med grillat kött å potatissallad. Hur smaskigt som helst! Fick verkligen sommarfeelings igår asså! Till det grillade så blev de självklart en cider eller två! Så dagen spenderades på piren med grillad mat å härlig dryck!
Dagen eller kvällen fortsatte oxå med fest såklart! Kåren blev de, inte världens roligaste kårkväll men de dög gött å väl! Nu får man väl se när nästa fest blir. Risken e att de dröjer ett tag. Eller risk å risk, e nog bara bra. Ja som måste spara pengar till thailand…kan ju vara bra å få ihop pengar! Annars blir inte mammsen glad inte!
*waiting for a sign*

2 Comments

  1. kan vi inte ha premiär snart igen?! :P /MLI

  2. jo jag tycker vi tar en grilldag igen snart! Med lite fler folk kanske!!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *