En helfattig månad…tack!

| 0 comments

Jahapp…här fick man csn på 7200:- ungefär å en lön på 4500:-… Rätt gött eller hur! Men mindre gött när du har räkningar på lite över 8000:-. Å sen när du tror att du betalat alla räkningar..ne då kommer alla autogiros…Facket på 500 spänn, linserna på typ 500 dem med…Åsså har man varit smart å köpt sig en vårjacka innan de pengarna drogs…Så nu ska man överelva på ynka 1000kr den här månaden. Å kan ju påpeka att kylen å frysen e typ tomma..Pricken över i:et är ju att ja ska till tyskland för att fira Pappa-Anders som fyller 50…å där hade ju ja tänkt köpa lite öl å sprit…men de blir la inget med de heller då. Å det stora irritationsmomentet är att det finns en person som e skyldig mig en hel del pengar, men har inte möjlighet att ge mig ngt…SÅ irriterande.

Vet inte om ja ska sattsa alla mina 1000:- på triss eller om ja ska snåla som fan å vara en tråkig Malin den här månaden som inte äter nått (vilket resulterar i grinighet) inte festar nått (vilket resulterar i bättre lever, tråkigare liv, utanförskap, lättare å gå ner i vikt) inte gör nått annat än de som e gratis. Å vad e de då…hmm..ja träna kan man ju göra…men hade ju varit kul om man hade råd med nån bio, nån fika, lite fest…

Nästa månad hoppas ja på billiga räkningar..eller inga räkningar alls! Ska ju lyckas sara ihop över 10 000:- till thailand med…hur ja nu ska lyckas med de e ju en annan femma…men men…på nått sätt får de gå. Får önska mig thailandpengar i present kanske. fan va ja deppar i dag asså…pengar gör en lycklig. Så e de bara!

Men ja ska väl överleva antar ja, brukar ju göra det. Men deppigt e de när man inser att man e fattig…å ännu mer deppig blir man när man inser att man inte hade behövt vara det om personer som e skyldiga mig pengar ger mig dem!!! Se det inte som en pik! Som ja sa till rask. Får väl ta tillfället i akt å ta detta som en jävligt sund månad där ja tränar som fan å inte äter eller dricker alkohol! Festa nyktert kan man ju göra! Men råd att komma in på uteställena…de har ja inte!

*waiting for a sign*

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *