need help

| 0 comments

E så jävla rastlös. Vad fan gör man en fredakväll i vanliga fall!? Jo man umgås med kompisar eller så sitter man på en förfest eller så har man en hemmakväll då man sitter i telefon med alla kompisar som bor långt borta. Eller så kanske man lagar lite extra god mat till sig själv å dricker ett glas vin. Kan ja göra nått av detta?! Ne de kan ja inte. Inte ngn att hitta på nått med, inga pengar till fest och inga pengar att betala telefonsamtalen med heller…Och lyxig mat…ne inga pengar till de heller…Så vad fasen ska man göra?? Hjälp mig! ge mig tips på vad fasen ja ska göra hela den här helgen…kanske unnar ja mig å festa imorrn, men pretty billigt då…

Det är sånna här helger då man inte jobbar å då man inte har nån att umgås med som man känner sig jävligt ensam…det e då man saknar å ha nån att bo med.

*riktigt jävla rastlös*

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *