Vilken härlig söndag!

| 0 comments

Dagen började med att jag vaknade förståss! Å ja vaknade utan baksmälla å helt pigg! Härligt härligt! Visste om att Mamma å Anders skulle komma så drog en liten snabbis-städning innan ja gick ut å satte mig i sooolen! Det är ju så härligt å känna att solen faktiskt värmer! Sen hälsade jag på Hugo som vanligt! Han kommer alltid förbi å säger hej å hoppar runt som en galning å tuggar cigg å snus å skor! haha! Men söt är han i alla fall! Hugo är då Cissi å Pärs hund!

Mamma å Anders kom vid halv ett snåret och vi gav oss iväg till A6, mamma skulle köpa en jeanskjol. Sen kom vi till dagens höjdpunkt! ICA Maxi!! Mamma och Anders shoppade mat till mig, de e så snälla! Vad skulle jag göra utan dem?! Svälta… Så nu är min kyl å frys uppfyllda så nu kommer ja nog klara mig i mer än en månad, i alla fall i frysväg..kylvaror håller ju dock inte så länge…men men…de går ju å köpa lite mer sånnt! Så nu finns de mat i huset…lite farligt kanske. Men ska ha pli på mig. Har ju typ levt på köttbullar å fiskpinnar som har varit det enda ja haft i frysen under de senaste dagarna..så känns så himla lyxigt å ha lövbiff, blandfärs, schnitzel, kyckling å massa annat gott! TACK mamma och anders!

Efter shoppingen så hjälpte jag mamma att färga håret, både färgade hela håret och gjorde sen slingor. Blev riktigt bra faktiskt! Ja e duktig! haha!

Nu på kvällen e de fortfarande soligt ute å 13grader i solen! härligt härligt! Synd bara att ja inte pallar å dra mig till piren ensam för å njuta av kvällssolen. Ska ta å äta lite färdiggrillad kyckling som mammsen köpte till mig! Helst skulle man ju vilja äta den utomhus på en picknickfilt tillsammans med en kille å en vinare! Men nu har ja ju inte sån tur! Så de blir till å äta den inomhus istället!

Ah just de ja! har bokat in en fotomodell nu till examenuppgiften! Kommer bli så hiiimla bra! Tack Gustav!

*new start*

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *