Att hålla sig sysselsatt…

| 4 Comments

För det första vill jag väl säga tack! Till Mli (eliten) för att hon sjöng så fint för mig i dag när ja deppade ihop lite! Du ska veta att det känns bra å höra din stämma när det är svårt! haha! speciellt i en melodi du inte riktigt kan! haha!
Jag tänkte ju ha en soft kväll med kanske lite film å mat å trevligt sällskap…men det tackades det nej till…så då satt jag å funderade..va fasen ska ja sysselsätta mig med ikväll. Plugga går ju, men vet att man inte kan koncentrera sig i dag. Så kommer det som en räddande ängel från ovan…ett sms! Det var Emmelie som undrade om ja inte var sugen på att hänga med till klubbcaj…egentligen inte råd…men man behöver ju inte spendera massa pengar inte! Räcker ju med att kunna komma in, så kanske drinkar å sånnt löser sig ändå! haha! Man e ju inte mer än tjej lixom!

Så dagen har löst sig! Jag sitter inte hemma å smådeppar inte! Ja ska till klubbcaj å skaka rumpa! Yeah! Eller…kanske inte skaka rumpa..men umgås med brats! haha! Kändes ändå bra att höra från Mli att ja inte passar in på karlssons…att hon tyckte ja var lite bättre än de som hänger där! Haha! Men vad vet ja…enda gången ja partajjat på karlssons så var ja å frida askalas! haha!

*R.I.P Sam Nuo*

4 Comments

  1. ja clubkaj… inte drack du sprit, vin eller öl den kvällen. Det var nånting annat ur en flaska från handväskan haha

  2. Ja du pellepung, du ska då alltid påminna mig om det! haha! Du blir la en henke tillslut..som berättar om allt pinsamt man gjort i livet! haha!

  3. Haha…nu ska vi inte prata gamla pinsamma minnen…hmm..ööö! ja..!
    SOm sagt hoppas det inte blev lika galet denna gång…;)

  4. Nej då, inte i närheten av att de var lika galet som förra gången! haha!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *