I´m not alone!

| 0 comments

Haha! i dag har ja nog pratat med den mest frustrerade människan någonsin! Men vissa personer klarar väl av singellivet lite sämre än andra! haha! Men kul är det i alla fall att vissa är så desperata att de är villiga att erbjuda i stort sett vad som helst för att man som ”medmänsklig singel” ska ställa upp på dittan å dattan! Men så funkar inte riktigt lilla Malin inte! Men alltid kul å få bekräftelse! jajjamen! jag klagar då inte!

Imorgon blir det en toppendag! Det är klubb enkelt igen! Å där har jag alltid haft kul så det kan inte slå fel imorgon inte. För Emmelie och jag har en plan! Vi ska ha kul! Vi ska mingla runt och prata med nya människor hela kvällen! Planen är väl egentligen att Emmelie ska ha svinkul! Men ja säger ju inte nej till det inte! haha!

*life as it should be*

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *