valborg!

| 0 comments

vad är väl en bal på slottet?! Jag har just tillbringat min första valborg sen ja fyllde femton..eller nått…utan att festa och utan alkohol och utan vänner. totally alone. Men det har funkat rätt bra ändå. Jag får ju skylla mig själv lixom…dålig planering får man väl kalla det. Så jag har spenderat kvällen med att plugga! haha! kan ni tänka er…jag…Malin…valborgs drottning..hon har stannat hemma och pluggat hela kvällen! Så himla vuxet på nått sätt! haha!

Å imorgon väntar ännu en jobb dag. Men kul att jobba å få lite pengar! Så imorrn blir de till å gå upp tidigt för å gå en vända runt munken å sen plugga å sen jobba! Nice life man lever va! haha! Men men…om sex veckor e ja inte student längre..så låt mig jobba rumpan av mig nu!

*what a wonderful woooorld*

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *