En väldigt lång dag…

| 0 comments

Jag har väl inte riktigt hunnit med att blogga här på ”riktigt” på ett tag. Men nu ringde precis Sandra å sa att hon blir lite sen så då tänkte jag passa på att berätta lite mer vad som händer i livet mitt!

Imorse gick jag upp 07:00, det händer inte ofta måste jag erkänna. Men jag var tvungen att läsa igenom mitt reportage som jag skrev kvällen innan, vill ju inte lämna in något som är dåligt. Å det gjorde jag rätt i, att gå upp tidigt. För det var en hel del konstiga meningar i reportaget. Men som tur var hann jag ju rätta till det innan jag lämnade in det. Sen är det ju alltid jobbigt att läsa sin egen text, man blir ju lite blind för sina egna fel. Men det fanns ingen som ville ställa upp på att läsa det igår så nu blev det som det blev! jag hoppas på toppenbetyg i alla fall! Håll tummarna åt mig! Lämnade in reportaget vid nio i morse och efter det satt jag och layoutade det i indesign så gott jag kunde! Hade behövt lite mer kunskaper men det blev rätt bra ändå tillslut. Nöjd? Hmm…ja lagom! Som vi säger in sweden!

Kom hem igen vid ett tiden, lagade en otroligt härlig lunch! Jag gjorde en lax-sallad..å den var suuuupergod! Mmmm, mumma det ska jag göra fler gånger. Sen plöjde jag igenom sju reportage och kommenterade lite till dem. Sen var klockan hux flux halv fyra…Så hann väl med å ”nöjes-surfa” en kvart eller nått, sen var de dags att börja göra sig iordning för kvällen. Duscha, raka bena, föna håret, smink, kläder…Åh nu e ja klar! Så jag hann till och med diska upp helgens disk som jag prioriterat bort annars! känns så bra att inte ha lika mycket över sina axlar längre. Nu kanske lägenheten kan se ut som den ska igen och inte så stökig som den e nu!

Ikväll blir det då trerätters! Det blir himla kul faktiskt. Det blir jag, Anna, Matida och Sandra som drar iväg på detta. Det är tydligen några studenters examensarbete att kunna genomföra en servering till ett sällskap på 35pers…å fyra av dem blev vi! jippi! Nu hoppas jag bara på att det kommer bli riktigt gott…men efterätten kan ja ju inte räkna med att ja kommer gilla..ja e ju så jäkla kräsen när de kommer till ”fina” efterätter…Men ja kan berätta vad menyn blev sen! Om ja får välja tar ja en bananasplit eller marängsviss eller kladdkaka…Men like that would happen…Det lär la bli nån cheesecake eller annat äckligt…uäck

Ne nu ska ja väl borsta tänderna så hela jag doftar gott från topp till tå. Sen kommer Sandra snart å hämtar mig!!

*my life will start over tomorrow*

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *