Toppen! Great! Finemang!

| 0 comments

Helgen var najs!

Fredagen. klassfest som blev en mediafest! helfest med alla dess tillhörigheter! Fylleslag, deckade människor, nerspydd toa?! haha! Jag var ju dock halvt nykter å drog hem vid tolv eftersom ja skulle jobba på lördagen!

Lördagen. Jobbade med Fia! inte gjort de på jättelänge. Det var riktigt kul att få prata av sig lite med henne igen! haha! På kvällen var det ju meningen att ja å Emmelie skulle partajjat! Men så blev det inte, hon var aldeles för sliten från fredagen så hon bangade. Då slutade det med att Matilda å Sandra skulle kika förbi! Så sitter vi här i soffan i lugn å ro när det ringer på dörren! Spännande! In kommer 20 pers från klassen under! haha! så himla klockrent. Så den lugna förfesten blev en hejdundrande förfest! I like! Sen drog vi till den nya klubben på åttaglas…ingen höjdare, var pinsamt lite folk där. Så vi drog till twin istället! Men där var de tvärtom, sjukt mycket folk..shitt asså! Å sen kände jag att ja hade jävligt ont i hälen…tittar efter…å vad ser ja, ett öppet sår som det rinner massa blod ifrån…Å ja skulle gå hem..japp! För den här bruden åker inte taxi längre! haha! Hur illa skoskavet än må vara så åker ja inte taxi! Vissa människor vet anledningen, andra inte!

Idag har ja spenderat massa härliga timmar på piren! Det var ja Emmelie å Alexandra till en början men sen kom det mer å mer folk å joinade oss. Mysigt!

*you can always be nice*

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *