Ensam, rastlös o lite förbannad

| 1 Comment

Sista kursen på högskolan har haft sin första föreläsning. Känns faktiskt riktigt kul för jag kommer även i den här kursen lära mig saker som jag kommer att ha användning av, och det känns bra. Jag måste faktiskt säga att jag sammanfattningsvis är jättenöjd med de kurser som har varit under den här sista terminen, och att ja faktiskt har fått VG i alla kurser med..hittills får man ju dock säga!

Nu är jag ledig i två dagar, eller i dag hade ja ju föreläsning till halv elva men jag har ju ändå hela dagen ledig nu efter det. Så jag ska promerera en hel del tänkte jag. Låta fettet brännas av lite! haha! Det sorgliga är ju att det regnar men jag ska la lyckas hitta två timmar under dagen då det inte regnar! Jag tycker verkligen det är jobbigt att vara så här ledig…jag blir så rastlös. Idag kommer jag nog dock ha saker att göra tror ja. För lägenheten är lite stökig efter festen i lördas fortfarande så ja kan ju dammsuga å skura å fixa å dona. Men när det är gjort så vette fasen va ja ska göra asså. Får väl ta å ta tag i saker som ja har dragit på under en tid. Kanske ringa facket å fråga varför jag inte får stämpla i sommar å hur de tänkt sig att ja ska överleva då..å va fan alla mina pengar har gått till om ja inte får stämpla. Argh! Och när ja frågade en kompis om man inte kan få pengar av socialen i sommar då…men då fick ja veta att socialen kanske anser att ja tjänat för mycket pengar under de senaste månaderna för att få deras bidrag. Åh suck…det är ju så man blir förbannad på hela systemet. Ska mina föräldrar behöva försörja mig ännu en sommar? Å ska ja behöva leva på existensminimun ännu en gång. Suck å stön…

Just nu e ja inne i en period när ja känner mig så jävulskt ensam. Jag skulle för tillfället ge mycket för att ha en härligt varm å go kille bredvid mig i soffan som bara håller om mig å låter mig somna i hans famn! Mmmm! *drömmer mig bort* Det är banne mig inte lätt att leva som singel när man e van att få mys å sällskap varje dag…Men men…som ja brukar säga. Jag överlever! är ju inte precis som om ja skulle dö! haha! Ja känner även en viss social abstinens måste ja erkänna. Saknar mina ”old-friends” jättemycket för tillfället. Funderar på att dra bort i helgen och hälsa på någon av dem!

*Am I hard to be nice to?!*

One Comment

  1. hello there…

    nice blog and have a nice day

    infodepot
    menarique

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *