humor, musik å grym stämning!

| 0 comments

Personalfesten var great! Fy satan i gatan vad kul den var…600gäster på långbord i a6 gångar! Italiensk buffe! Mmmm, var supergott. Sen fanns det självklart vin, öl å annat smått och gott under hela kvällen. Det som var gottast var när man skulle gå hem. Då serverade dem korv med bröd å en pucko! hihi!

Roliga historier från gårdagen. Mathilda kunde inte stå rakt å juckade mot allt och alla under hela kvällen! haha! Sandra kom igång i taxin hem. En kille försökte sig på att breakdansa men kunde det tydligen inte så hans vita t-shirt var på slutet helt brun av allt vinspill och annat smuts som fanns på golvet. Mathilda stod och åmade sig mot VD:n för hela A6! mattias var på toa samtidigt som stenmark, å självklart tar han ett kort! Yeah!

Morgan Alling uppträdde och spexade! Hur kul som helst. Han fick fyra anställda att ställa upp i en show som hette duga! Martin Stenmark underhöll oss med en massa goa låtar och han hade verkligen rätt publik! Det var tjejer som kastade upp det ena å det andra på scen! Å alla var lika gröna av avundsjuka när han minglade ut i publikhavet och började dansa tryckare med en äldre dam i rött samtidigt som han sjöng! Åååååh!
Kvällen var lyckad! å jag var nykter! haha! Det ni!

I morse var jag uppe vid sju, gick på mitt läkarbesök som en zombie å satte mig på föreläsningen med ögon som enbart ville sova! Men nu sitter ja hemma i soffan å kan sova, å nu e ja helt plötsligt inte trött längre. Så kanske ska låta bli att sova och sova gott i natt istället!

Nu sitter jag med lite beslutsångest. Antingen så stannar ja i Jönköping under helgen och gör en massa saker som jag annart inte hunnit med, som att baka eget bröd, städa bland alla viktiga papper jag har och annat nyttigt. Eller så åker jag till Skövde och hälsar på Mamma…å där får ja ju då sällskap under hela helgen…Hmm..det finns för å nackdelar med båda..därför ja har beslutsångest…

*be nice*

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *