My week!

| 3 Comments

Min kommande vecka kommer bli toppen! inget kan förstöra den, det känns som att förra veckan som var så otroligt deppig får en toppenvecka som ”tack för att du stod ut med en deppig vecka” Och det känns himla gött att ja vet att den blir toppen! hur vet ja de då. Frida kommer imorgon! jippi! Å hon kommer vara kvar tills på torsda verkar de som! Så det blir kåren med frida! de var inte igår de…

På freda kommer pappa med familjen å farmor å farfar för å fira mig! Å en sådan dag går ju aldrig fel! får presenter å uppmärksamhet! Känns himla bra! Sen på lördag, på den stoora dagen, då kommer mamma med familjen. Sen på lörda kväll så är det personalfest på jack and jones. Å de kan inte heller misslyckas! Himla härliga människor som umgås!

Så som sagt, den här veckan kan inte gå fel! Känns så himla bra, lämna den deppiga världen bakom mig!

*here I come*

3 Comments

  1. Jag säger grattis på födelsedagen redan nu för jag kommer säkerligen glömma bort den framåt i veckan. Jag tutar en stor fanfar till dig här på biblioteket i Northampton.

    Ok så förra veckan var deppig, jag får väl ta på mig lite av skulden för det då hehe…

    Kram på dig

  2. haha! neeeej häggis! Du har då inget å göra med min deppiga vecka! Inte alls! Tack för gratulationen!

  3. Får gratulera i förskott eftersom jag inte kommer vara hemma på din stora dag! Hoppas du får en toppendag! Älskar dig, lilla gumman! Massa kramar!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *