who am I

| 0 comments

Nu när man gått å blivit gammal…23 år…haha! Så börjar man tänka lite på vem man har blivit i livet egentligen…
Festen i lördas föresten! Kanon! Lyckat! synd bara att vi inte gick ut, de hade gjort kvällen komplett! Söndagen var ju mindre kul, ja var lite för bakis…men som vi kom överens om…efter ens födelsedag är det tillåtet att ligga bakis! haha!

Så då är man alltså 23. Gammalt…hmm..ja enligt mig själv e de inte så gammalt än, det är väl när man går förbi 25 som de blir jobbigt, då e man helt plötsligt närmare 30 än 20…Så vem har man blivit då? Jag har gått från att vara en extremt blyg liten tjej som inte ens vågade prata med mina kusiner till att vara en frammåt tjej som verkligen kan bjuda på mig själv. Jag e ju inte bara 23, neeeej, ja e ju singel med! haha! om de nu hade ungått någon! haha! Jag har ju helt klart lärt känna mig själv betydligt bättre nu när jag varit singel ett tag. Jag klarar mig själv å ja e rätt chockad över vissa av mina egenheter eller egenskaper…trodde inte jag hade dem! Nu undrar ni alla vilka! haha! Trodde inte att jag var så frammåt när ja träffar nytt folk..Fast, de där pendlar asså…vissa dagar/kvällar kan ja vara jätteframmåt och megasocial…men andra dagar orkar ja bara inte…då ligger ja å lågt å spanar efter de rätta människorna att lägga krutet på…

vad har ja lyckats med då under dessa år…För å ta ngra exempel. Ja har jobbat som producent till kortfilmer, suttit i kassan på ica och jobbat som bartender/serveringspersonal…jag har rest massor…jag har bott i över tolv olika hem…alla nästan i skövde men tre i jönköping. Av dessa 23 år har ja spenderat 15 i plugget…Jag har lyckats ha förhållanden på sammanlagt 7år…

Men nu får man blicka frammåt då…börja skaffa sig riktiga drömmar som man ska nå…se till att åka utomlands å upptäcka världen…Nån som vill haka på!?! haha! Spännande är det när man inte riktigt lever i en inrutad varda…när man träffar nya människor som kan vända upp och ner på livet på en minut! Mmmm…23år, 23 härliga år!

*new life*

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *