lucky me!

| 0 comments

Imorgon kommer det bli en strålande fin dag! Det kommer bli sol för hela slanten! Jag kommer, om ja nu pluggar tillräckligt ikväll, dra till Göteborg!! Å de kommer bli hur najs som helst! Dricka lite vin med Hanna å Mia! Speciellt glad e ja över att träffa Hanna! Var ju sååå längesen! Men som sagt…beror på pluggandet!

Jag är så himla nervös nu med. Ja ska gå på en riktig blinddate…never done that before…så hur fasen gör man de då? Men de e väl bara å ta de för vad de e! En träff med en främmande människa…å pallar ja honom inte så ska ja vara ärlig å säga det.

NU är det bara två veckor kvar i skolan…om två veckor…då e de slut…Iiiiiiiiiii. Ångest! Eller…ne…de kommer bli kul det med! För man kommer ju tjäna pengar för en gångs skull! Surt bara å se hur mycket csn kommer kräva tillbaka…vill inte ens tänka på det. Uch.

*my mind is playing games with me*

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *