Sambo i veckan! Jippi!

| 0 comments

Hmmm…hur ska man förklara helgen i götet då på bästa sätt tro..hmm…JA vi kan ju börja med att ja totaldiggar Mia, Malin å Helene! Ni e så grymma! Å ja har så himla kul med er! Förfesten var kanon! Så härligt med en förfest där det inte hänger på att hettsa i sig alkohol! gött med tjejer man kan umgås med ändå! Å härliga samtalsämnen! Sen väl ute…synd att du gick hem tidigt Mia..men ja förstår dig! haha! det hade nog bara gått illa om du varit kvar! haha! MEn shitt vad kul ja hade med Helene å Malin..synd bara att ni inte övertalade mig bättre om att killen som va ”snygg” elle?? haha!! Det värsta var ju när man gick hem, var jätteljust ute..klänningen var fläckig efter allas spill å kan tänka mig att sminket å håret såg rätt kasst ut efter en massa dans!

Söndagen, härlig fulle! pluspoäng till mia! Sen bar de iväg till Hanna å Julia å Johan. Ni har verkligen hittat en fin lägenhet, å ja tror den kommer bli toppen när ni väl e klara med renoveringen! Hoppas att ni inte blir sönderstressade bara å helt utpumade på energi tills dess! Ska bli så kul att ni kommer hit till min examen! Love u! Å Julia! En sådan ängel!! ja trivs i familjen Gustavsson/Bergh! Å planen e som vi sagt! En stor villa å sen en liten till mig å en liten till mamma elisabeth!

Åh för er som missade mitt inlägg med det äckliga. Drick inte Fanta = innehåller fiskfjäll…Ät inte bröd = innehåller djurhår…Drick inte kaffe = innehåller tjurspärma

*längtar till onsda å freda*

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *