A little less conversation a little more action, please

| 6 Comments

Jag har tjatat om att ja ska börja våga lite mer…å nu e de dags! haha…men fasen..magen blir ju lite orolig när man aldrig gjort sånnt här innan…Men ngn gång måste vara den första, å då försvinner förhoppningsvis spärren av nervositet till att göra det om å om igen! haha! Å ni fattar säääääkert vad ja pratar om!

Madde!! Du blev jättefin i håret!
Frida! Så kul att ha dig här, å du snarkade inget alls i natt! Nice! Men som vi bestämt..aldrig mer ”PIP”…då mår ja bara illa.
Sara! Ska ta mig tid till en telefonare snart! Har ju så mycket att prata om!Mia! På torsdag gäller det, nu e de bokat…asnervös! ge mig tips!

Den här veckan e by the way helt kaotisk…Vet inte om ni vill veta men berättar ändå!
Idag har ja suttit med en skoluppgift som ska redovisas ikväll klockan 17…å ja tror ja e klar. Så nu ska ja hinna med att boka tvättid, kopiera nyckeln å börja med min Flashuppgift…Å mat..ja de tar ja om ja hinner. Imorrn blir de flashuppgiften för hela slanten. Ska göra en ”CV-sajt” som ja ska skicka runt till företag istället för att skicka runt tråkiga papper. Å den sa redovisas på freda..å e ju inte världsbäst i flash så den kommer nog ta lite tid…Sen e de klassfest imorrnkväll! de ska bli grymmt kul! Synd bara att alla inte vill eller kan vara med under den…men men…deras misstag! Torsda plugga som fan..å eventuellt en fika om ja hinner..förhoppningsvis gör ja de. Freda redovisning å börja plugga på det som ska in på månda…sen e de vinkväll på twin med fridis! lörda å sönda jobba, å däremellan fotbollskväll här hemma…HEJA!! Så min vecka…kaotisk…

Bilden föresten, En osminkad Malin som äter den godaste räkmackan ja någonsin ätit, kommer inte ihåg vad uteserveringen hette men jävlar, dit ska ja igen! Åh vinet! Gott…men jävligt dyrt 80spänn för ett glas…IIiiiiii…å ja ska föreställa en fattig student…Aldrig mer med mig kortet till götet..kontanter nästa!

*be brave*

6 Comments

  1. Vaddå klassfest? Utan oss andra utvandrare. Man blir ju gråhårig och surmulen av att veta att ni kommer ha massa kul därhemma som man missar. Hursomhelst så har vi förbannat kul här med, bara så du vet. Bra att du styr upp en avslutning också på lördagen, duktig flicka. Då ska vi ha skoj.

  2. Ja ngn måste ju ta tag i den! Å eftersom ja har en sån himla bra utegård så blir de fine fest! Å de e ju inte vårat fel att ni väljer att inte komma på våran klassfest :P

  3. Nä men så visste vi dessutom inte om att den skulle äga rum heller. Så det blir utegården, fine, förträffligt, finemang, fest. Må väl!

  4. men de va ju stora glas malin! Hurru, va ska du göra?? är de ngt med småkryp??

  5. HÄgg…klassfesten e på piren på restaurang, sen kåren! min fest blir ju på bakgården! Å DÅ FÅR NI KOMMA! enligt ryktet så kommer ni ju vara hemma då!!

  6. Ne sara…ja ska göra ngt annat som ja e jävligt modig för å göra! haha! Kan inte säga det här..för vill inte att varenda bloggläsare ska få veta…elle..e la sak samma egentligen! Men tar de i telefon eller på msn! Puss

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *