Three years

| 0 comments

Tre långa år har gått förbi…fast i dag känns det som om det var igår som jag stapplade in på högskoleområdet för första gången…nervös å skakis…Men imorrn, då har tre år gått…tre år…Jösses! Och mycket har hänt under de tre åren vill ja lova. Tänk då hur snabbt ytterligare tre år måste gå…shitt…så snart e man 26…Suck..de e ju så man får ångest när man tänker så där…I onsdas var sista kårkvällen…vild som fan..men de var ju sista..som högskolestudent iaf. Sen kommer ju insparken igen då ja ska vara med som fadder igen! hahaha!

Imorgon tar ja examen…
* naglar – check
* slingor i håret – check
* städat – check
* gjort grönsaker å dipp till 40pers… – check
* Köpt klänning – check
* Köpt singstar – check
* nya skor – check

Hmm, tror allt e fixat iaf..det enda ja vet att ja glömt är att köpa mascara…men men…mina ögon ska nog lyckas vara fina ändå!!

Nu ska ja filura på vad ja ska ha för frisyr imorgon…Big day!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *