What a weekend!!

| 0 comments

En sån galen helg jag har haft! Så här kommer en liten sammanfattning! Men för er som vill ha lite mer detaljer…well..ni får ringa å fråga!

Torsdag: Inventerade på jobbet från 07:00 till 16:00, sen gick ja hem och sov i två timmar. Sen var de dags för mig å frida att dra till ngn uteservering i stan som serverade gott vin! Vi skulle ta ett glas eller två…MEN!! haha! efter bishops så hamnade vi på Velvet lounge, å sen på Ohlearys å sen skulle vi ha hamnat på bongo, tro de eller ej, men som tur var (för min del) så var det stängt…så vi hamnade på twin i slutet av kvällen…Så ni kan ju förstå att det blev lite mer än ett glas vin eller två! hihi! Å sen blev vi ju lite fler folk med! Rasken å micke å christina! härligt å spontant. Å på twin träffade vi lite ”far away people” så ja fick öva lite på min engelska, å ärligt talat…vilka filmreplikar som slank ur mig, e ju bra att man kan skratta åt sig själv så här efteråt! haha!

Fredag: Mamma väckte mig vid halv tio genom å ringa min mobil, Tack mamma! Annars hade ja nog sovit till tre å missat tåget å allt! På tåget till skövde låg ja på en tresitssoffa å sov hela vägen, i vänster hand en spypåse (utifallatt) å i höger mobilen (visste att mamma skulle ringa, därför kunde ja med å somna med) Väl framme var de Kajsas student, min kusin, å studenten e verkligen rolig! Så fick vi se henne springa ut från skolan, å hon var så uppåt å lite små full å så rolig! hihi! Studente….helt klart den bästa dagen i mitt liv. Å förhoppningsvis kajsas med! Stor fest var det på kvällen. Hela släkten samlad å party blev det! Vår familj stannade ju dock inte längst eftersom vi skulle fira mig hemma hos mamma dagen efter.

Lördag: Vid fem kom släkten och partyt var igång igen! Fast denna dagen för att fira min högskoleexamen! Fick massor av fina presenter, TAck allihop! Å speciellt tack till Mamma och Anders som stod för hela kalajset…utan er hade det inte gått!
Presenter…
2 Vaser
Armband
En designad diskpropp (hur cool som helst)
massa pengar
TAck alla! Ni fick mig att känna mig speciell ännu en dag!

Tyvärr var inte släkten på topp fest humör så kvällen blev inte så lång. Jag hade ju hoppats på lite fylla med roliga historier och annat festligt. Men de orkade inte gamlingarna med verkade detr som…haha! Å Henke var ute dagen innan så ingen utgång blev de för mig. Tråkigt..MEn! antagligen behövligt..pengar sparades å kan användas till midsommar istället!

Nu sitter man äntligen i sin egna lägenhet igen. Borta bra men hemma bäst. Min rygg kommer tacka mig för att ja åkte hem idag å min tvätthög kommer försvinna tack vare att ja kom hem i dag. Tvättid klockan 07:00 imorrnbitti! Härligt…behövligt!

Imorrn ska mycket nyttigt hinnas med. Så nu ska ja se klart på ”about a boy” sen ska ja sooova!

*kiss me like no-one kissed me before*

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *