mitt inre måste hata mig…

| 0 comments

För tredje natten i rad har ja drömmt ngn sorts mardröm…pallar inte det här mer. Första drömmen var ja kidnappad, andra blev ja våldtagen av en främling utan ansikte å i natt…i natt slår alla priser…


Jag drömde självklart om spindlar…eller självklart å självklart..men de e de värsta ja vet. Ni ska veta att det är starkt av mig att ens länka en här bredvid…UCh..de ryser i mig bara av att se den. Drömmen börjar med att det är en sådan här spindel i min lägenhet…fast den är svart och vit. Frida kommer och tycker den e jättesöt å tar upp den å vill att ja ska se vad söt den är….å jag får panik men hon ger sig inte..ja springer runt å gråter å ber henne att sluta. Sen helt plötsligt är det två spindlar i min lägenhet…å ja skriker å gormar. Ringer en killkompis som ska komma och döda spindlarna åt mig. MEN, när han väl är här så ser han ett udda hål i min vägg, han börjar pilla i det å helt plötsligt vittrar hela väggen sönder. Nu kommer det värsta, det som får mig att få den värsta panikattacken ngnsin…Bakom väggen bor det miljontals med spindlar, alla tittandes på mig och typ skriker….Uh…Ni annar inte hur ja ryser nu…Jag springer ut ur lägenheten…försöker hitta på vart jag ska ta vägen samtidigt som de springer spindlar bakom mig…FY FAN! Jag vaknar av att jag har svårt att andas samtidigt som jag storgråter….

VAd vill mitt inre säga till mig? Hatar det mig kanske? Vill de hämnas på mig på ngt sätt? jag fattar inget…varför drömmer man mardrömmar?

*never want to sleep again*

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *