ville verkligen åka…

| 0 comments

Imorgon är det inflyttningsfest i göteborg hos en av mina bästa vänner. Hanna och hennes sambo Johan…å lilla julia! Å gucci! nu har ja fått med alla..! Å ja ville verkligen åka, till och med fixat så jag fick ledigt på söndag…men…A-kassan har inte hört av sig om ja ska få pengar eller inte så har inte råd att åka…Hade till och med kollat upp alla bussar och allt för att ta mig till dem..suck..så surt att vara fattig..Blä..vill aldrig mer vara det..ALDRIG!

Så surt…åsså är ja ledig månda tisda och onsda med..Så hade kunnat stanna ngra dagar hos hanna å johan…men så stoppar den jävla ekonomin en…suck.

Jag ska se till att dra till Göteborg en hel vecka sen när ja e ledig. Bo hos pappsen å hälsa på hanna å mia å även tezzan som kommer bo där!

UCh…e fan deppigt att inte ha ngra pengar…deppigt som fasen. Inte gjort ett skit denna veckan..jobbat å sen bara suttt i min lägenhet å inte gjort nått..men de andra har fikat, ätit ute, festat å grillat…

*håll tummarna*

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *