har sett ngt otroligt!

| 4 Comments

så himla häftigt. Satt på bussen hem från jobbet, helt plötsligt ser jag att det regnar som fasen utanför fönstret. Vid min hållplats har det dock slutat regna…på bussen..jag kliver av och har undvikit regndropparna från himlen..MEN!! så vänder jag på huvudet till höger mot parken…där regnar det fortfarande massor..å en tant med stort paraply springer där..Haha! Så himla coolt. Jag var tvungen att titta upp för att se ifall de inte gjort ett stooort tak till busshållsplatsen..men de hade de inte. Häftigt!

4 Comments

  1. Det regnar aldrig på vackra tjejer ;)
    /M

  2. När får man träffa dig?
    /M

  3. well, det beror på vem du e ;)

  4. Han som kör runt i en Svart TT och pratar skånska ;)

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *