Vad skulle du göra om du vann tio miljoner?

| 1 Comment

För det första skulle jag shoppa! Dra till Prag och shoppa, eller NY…bara ja hade fina kvalitetskläder! de vore så toppen. Å skor! Dyra fina skor! Jag skulle införskaffa mig i en personlig tränare och jag skulle gå och träffa en dietist för att gå hjälp med att lägga upp en meny till mig! Sen skulle jag köpa mig en lägenhet mitt i centrala göteborg! Haha! Så najs, lite cool inredning och eventuellt en auditt..beroende på om man har ngt garage eller inte!

Hmm…jag skulle bjuda mina föräldrar på en resa till paradiset! Sen skulle jag unna mig själv en jordenrunt resa. Antingen ensam eller med en vän.

Det absolut roligaste jag skulle göra för mina pengar skulle vara att inte säga ngt till Mamma och Pappa, utan bara överaska dem en dag i skövde, ha köpt med mig dyrt fika och sätta mig ner med dem med ett lömskt leende! haha! Sen skulle jag ge dem massa saker som de länge velat ha men inte haft råd med! Oh, glömde ju en viktig grej, skulle köpt en ny dator å betalat av mitt csn!

Åh, kan inte jag få vinna tio miljoner nu? Det vore ju så himla bra för mig själv och för mina föräldrar!

*snälla då*

One Comment

  1. Hoppas att du vinner pengar en dag och framförallt spenderar dem på dig själv. Föräldrarna klara sig nog ändå

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *