its time

| 0 comments

En väldigt klok människa berättade för mig att det inte handlar om storleken på kroppen när det gäller attraktion. Att det handlar om att bära upp den person man är. Utstrålning, karisma, ”it”…det hänger inte på hur många kilo på vågen man har eller hur många centimeter runt midjan man har. Jag vill verkligen tro på denna kloka människa…hihi M…men jag måste ändå erkänna att nu när jag lagt på mig ngra kilo så har jag tappat så otroligt mycket av mitt självförtroende…fattar inte varför. Hade jag haft pengar så hade ja följt varenda råd som ”snygg naken” (tv-programmet) ger till tjejer med lite extra gos runt maggen. Men nu har man ju inte pengar. Sååå…hur gör man då? Läsa en bok om självkänsla?!?! Ja de kan funka! Men då behöver man pengar till boken! Min lösning på problemet. Det är att lägga i en högre växel i livet. Våga mer, ge mer…ge allt. Nu är det promenad varje morron som gäller…iaf de dagar då de inte regnar eftersom ja inte har råd med regnkläder…(synd bara att de regnar så förbaskat mycket i den här staden. Sen så ska ja ge mig fasen på att sluta äta sötsaker, bli av med beroendet… Äta mer frukt och grönt….
Så nu när jag har gjort de klart till hela världen som alla har tillgång till min blogg…då e de ju bara att ta tag it. GÖRT! Nu ska självförtroendet och självkänslan å alla andra själv…grejer slå i topp…sen ska ja vara i form för min bikini till thailand! Så ska ja shoppa så jvla mycket ”märkes” kläder där som sitter som ett smäck!

*uppmuntran och motivation…I need it*

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *