Semester!

| 1 Comment

Nu får även jag lite semester! hur härligt är inte det då?! haha! Det som e extra bra är att jag kommer ”vara på charterresa med kompisarna utan att lämna Jönköping” haha! Om ni fattar vad ja menar. Det är ju insparksveckan nu, det innebär fest varje kväll och en massa nya människor, polparty och förhoppningsvis många öl i solen! Sen är ju planen att hinna med att göra klart en del andra viktigare saker nu när semestern är här, men de e sånna där tråkiga måsten. Roligare att bara tänka på all fest, och på SWE (student water event)!!! Jag totalt älskar att ja kan gå på swe i år igen! Mitt sista swe blev inte katastrof! JIPPI!!

Annars händer det inte mycket i Malins lilla liv för tillfället! Men det kommer finnas desto mer att skriva om efter min semestervecka! De kan ja lova, för här planeras bara roliga minnen!

Ah…ni som känner mig väl…det finns en del sjuka/roliga/konstiga historier från i fredas..men eftersom min mamma läser den här bloggen…Hej Mamma!!…så tar ja de muntligt med er som e nyfikna! haha!

Puss å kram

One Comment

  1. hej älsklingen!!! faan va gött alltså…ser fram ot massor av skvaller och pinsamheter=)ringer dig lite senare…. ps. brudrna tyckte historien från i fredags var himla rolig…ha ha ha massa pussar och kramar tezz

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *