Life…

| 2 Comments

Om några dagar fyller Julia ett år. Tänk vad tiden går…

By the way
* har efter att ha spanat på bilden överst insett att ja saknar mitt bruna hår
* Har efter Per å Fridas kommentarer om mina skor bestämt mig för att lämna tillbaka dem och spara pengarna till ett par varma höststövlar!

2 Comments

  1. fiiina bilder!! Å brunt hår, de passar du bra i!! Skaffa nu till hösten! Skorna.. mmm, pumps är pumps, de är skitsnyggt. MEN jag tycker du ska skaffa ett par skor som de svarta stövlarna jag köpte hos hanna i sundsvall. Du vet höga skaft å hög stilett. Spetsig tå är påväg in igen efter alla fula runda som gör att man ser ut å ha ankfot. Strunta i pumps å lägg pengarna på ett par stilrena svarta höga! De funkar alltid. Mina är ju neutrala om man har byxerna utanpå å stoppar man in jeansen så blir dom ju mera festiga med alla detajler. Dessutom kommer du bli less på de fiskbensmöstrade efter nåra gånger.. va de dom som kostade 1200?

  2. Nej det var inte dem som kostade 1200:-, de var ett par stövlar, men de var för smala över vaderna…Mmm, ja håller med, ett par snygga höststövlar som e riktigt snygga! hihi! Ja jag tror nog jag blir brunett faktiskt! Ser ut som ja har lite mer färg å lite bättre ögon med brunt hår, känner mig lite blek nu i bblondt..även när ja solat solarium.!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *