Kom på en sak häromdagen!

| 0 comments

Nu när man har varit singel och levt själv, då inser ju en eventuell ny pojkvän att man kan klara sig själv…att man kan saker. Så när en glödlampa går sönder under spisfläkten kan ja i framtiden inte säga att ngn annan måste göra det för att jag inte kan. Jag kan inte spela på min okunniga-blondin-sida längre…åh suck! Fast, en lösning kan ju vara att mina föräldrar alltid hjälpt mig med sånna saker ja inte vill göra hahaha! Näe, för å vara lite stolt så har ja faktiskt bytt glödlampan i spisfläkten för första gången i mitt liv, och jag klarade det! Men det var nära att jag fick ringa vaktmästaren å fråga hur jag skulle göra. Men ja klarade det! stolt!

Tog mig en funderare på vad mer jag har ”klarat” av själv som jag aldrig gjort innan när jag varit i förhållande…och måste nog ärligt säga att den där glödlampan är det enda jag aldrig gjort innan som ja kommer på nu. I ärlighetens namn så har Mamma och framförallt Anders hjälpt mig att byta glödlampa i spoten, borrat upp hyllor på väggarna, sytt upp gardiner…ja haha!

Jo!! Kom på en sak jag har gjort själv! jag har målat om ett databord!! Fast å andra sidan hade pappsen köpt allt jag behövde till det så..! Men ja gjorde jobbet själv!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *