Jag skojjar inte!!

| 0 comments

Idag har varit en otroligt najs ledig dag! Hade en supersoft morron, älskar att kunna ha det ibland när ja e ledig, fick ett trevligt samtal från min eventuellt kommande roomie!! Asnajs! Sen så bar ja mig iväg till A6 för att lämna tillbaka en jacka ja ångrat mig på. Hittade massa andra roliga kläder..men skit samma. kom hem, hade en najsig paus framför en film. Sen nu sen sex ngn ting så har ja stått och lagat massor av mat. Pannkakor, en jvla massa rotsaksgratäng å kyckling till…och mitt under detta ståhej i matlagning så tände jag lite ljus och vips….julstämningen är här!

Nu säger ja ju inte att det är så att ja kommer smälla upp tomtar å röda saker i hela lägenheten för det. Men just den här mysiga vinterkänslan, den kröp på mig! Å det hade inte varit mig emot om det var den 15 december å julgranen uppe!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *