Tur!

| 0 comments

Ibland har man bara tur! Och det är ju bra! för ibland behöver man ha lite tur. Man kanske skulle ta å köpa sig en trisslott eller två i dag! Bara för att de e freda!! Jo, jag har massvis av tvätt liggandes här uppe i lägenheten…åsså masade ja mig ner i tvättstugan för å boka, å ibland kan man få vänta en o en halv vecka där nere om man har glömt å boka…Men!! Så fanns det en ledig tid precis nu! Hur ofta har man sådan tur då?! GREAT!

Annars har ja startat klubben ”Vräk min granne NU”. E så jvla trött på att hon spelar hög musik nattetid på vardagar. ingen respekt över huvudtaget att vi, hennes grannar, har vanliga liv där vi går upp och jobbar. Det som e extra jobbigt är att hon spelar tre låtar om å om igen i flera timmar..å volymen blir högre å högre…Ett sådant AS! Jag vill bara ringa till hyresvärden å klaga som fan. Men tezzan ansåg att ja ska prata med henne först, hon kanske inte vet att hon stör så. Men de tycker ja hon borde fatta eftersom det i natt bankades på hennes lägenhet från alla håll å kanter. De ovanifrån hoppade på golvet. Ja bankade i väggen å grannen bredvid mig bankade med i väggen… Men jajja, ja får la vara snäll å ge denna martyr en chans.

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *