Blondin

| 2 Comments

Varför finns det sånna enormt starka inpräntade åsikter om blondiner? När avgör ens hårfärg om man e blåst eller skarp? Sen ja blev megablond för tre dagar sedan har ja fått enormt många kommentarer…Den bästa var nog ”hello Barbie”, den var dock sagd på skämt! det vet ja! Så den som sa de behöver verkligen inte känna sig skyldig till ngt. Förutom att om jag hade blivit brunhårig…ja då hade ja nog inte blivit kallad ngt! Denna hårfärg, blond, den lixom puzzlas direkt ihop med silikonbröst, en hjärna utan hjärnceller och att personen under håret ska vara osmart. Jag själv har pendlat mellan blondin å brunett ett par gånger och i ärlighetens namn så har ja haft de jävligt kul som blondin. Men som brunett har ja tagits med större allvar. Plus, en rolig iaktagelse, när jag varit blondin har ingen kille velat vara seriös med mig. Däremot när ja varit brunett, då har ja hela tiden fått killar på fall. Whats the thing with that?! Så min slutsats av detta tjöt blir helt enkelt att är du singel å inte vill ha ngn kille, var blondin. Vill du få ngt seriöst…gör dig brunhårig!

2 Comments

  1. JAG FALLER JU LIKA LÄTT FÖR BÅDA HÅRFÄRGERNA, 60/40 FÖRDEL BLONDIN =) HEHE GISSA VEM SOM SKREV D =)

  2. Haha! inte så jvla svårt!! Jag råkar ju veta vem det är som e en sucker för blondiner! hahaha!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *