sillisar

| 2 Comments

när man talat om blondiner kommer man plötsligt in, helt oväntat, på silikonbröst. De flesta killar jag pratat med föredrar äkta pattar framför sillisar. De har haft argumentet att silikonfyllda bröst inte varit lika härliga att leka med, att de suttit på sin plats å varit hårda å okramvänliga. Hur många killar säger inte till sina flickvänner eller kvinnliga kompisar att de ska vara nöjda med sina bröst, att de e fina som de e? Men så fort en brud med sillisar dyker upp på stranden så sitter alla killar å spanar å e helt förundrade över hur dessa bröst ser ut. Är det då konstigt att så många tjejer är så otroligt besatta av hur ”fula” deras egna böst är? Att så många tjejer med fina välformade bröst mår så dåligt över hur de ser ut eftersom de har uppsvällda silikonbröst som förebild?

2 Comments

  1. MED ANDRA ORD SÅ E D INTE KILLARNAS FEL….SKAFFA ETT SJÄLVFÖRTROENDE ISTÄLLET BABES!

  2. Hallå elle? Det är ju ni killar som omedvetet talar om för oss att sillisar e att föredra…å alla (eller de flesta) tjejer är ute efter att träffa en kille som får dem att känna sig snyggast i världen. Därför är det många som eftersträvar sillisarna… Alltså, erat fel!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *