Malin citerar…delar med sig

| 1 Comment

Jag sprang på ett härligt blogginlägg av en kille, han beskriver hur svårt…eller lätt…det är att förstå kvinnan!


att förstå kvinnan
När man som kille varit sexuellt aktivt ett tag och haft en viss fram­gång på detta för killar så viktiga område börjar man sakta men säkert upp­arbeta en vidgad för­ståelse för det kvinnliga könet. Och då menar jag alltså inte själva könet i sig utan helt enkelt den kvinnliga varelsen. Som kille kan man med hän­visning till vår omättliga och hänsyns­lösa sexual­drift nämligen ibland tycka att det ter sig under­ligt att en kvinna inte går igång på att man lägger handen på hennes lår eller viskar snusk­iga saker i hennes öra. Jag menar, vi går ju i prin­cip igång när vi ser fram­sidan på Play­boy eller vid åsynen av en dam­cykel. Så varför är inte quinns likadana?Svaret är enkelt: tjejer är härdade sedan tidig ålder. Efter att ha fått utstå blickar, antyd­ningar och snusk­iga fö­rslag i ett antal år uppnår den genom­snitt­liga kvinnan (rent hypotetiskt) en sexuell kräse­nhet. Och när detta stadium nåtts krävs det så att säga mer än en fam­lande hand på låret för att tjejen ifråga ska tycka det känns särskilt intres­sant. Och det är också av denna anledning som kvinnan måste stim­uleras mentalt först innan hon släpper till. Många killar har inte för­stått detta.Men när man som kille når den punkt att man faktiskt börjar sondera lite bland det motsatta könet och inte bara tar vad som helst för att tömma i någon annans kropp, ja då in­finner sig en viss för­ståelse för att det faktiskt krävs lite extra i avsikt att fram­kalla så kallad sexual tension.

http://ghoztprotokol.blogspot.com/

Det jag undrar är ju förståss så här i efterhand, är den här killen singel eller upptagen?!

One Comment

  1. HM MAN KANSKE KAN LÄRA SIG NÅTT DÄR…….DÅ KANSKE MINA DAGAR SOM SINGEL SNART ÄR ÖVER……..NJA

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *