"Jag vill ha en man"

| 2 Comments

Det är ju ett citat från en hel drös av tjejer ja känner! haha! Ingen vill ha en pojk eller kille, de flesta vill ha en riktig man. Även jag har använt dessa ord i min mun. Vad menar då alla dessa tjejer inklusive jag att en riktig man är? Ska alla killar i sverige försökta efterapa Micke Persbrant?

förslag på kriterier:
185cm lång, härliga muskler över hela kroppen, hårfritt bröst och rygg, doftfria fötter, lite längre hår som han gör fräcka frisyrer med, bra klädstil, snygga skor!, bredaxlad, otroligt sexig parfym, kan sjunga, romantisk, givmild, stor härlig varm famn, ska älska att dansa på krogen, ska kunna dansa!, ha snygg bil, vara smart…

Är då detta en Man? Haha! Nej…det skulle ja inte kunna påstå. En riktig man är väl en hårig orakad man som ser lite sliten ut, han har ett jobb där han jobbar med händerna, har lite smått slitna händer å eventuellt ngra förhådnader, han e otroligt sexig svettig och ännu sexigare när det rinner blod från pannan, han har muskler, är stark som person och otrolig karisma, han är en person som skulle kunna rädda en kattunga från ett brinnande hus, slå ner en maffiaboss för tjejens skull utan att tänka på konsekvenserna. Han är modig, ärlig och grymmt het.

Så, när vi tjejer talar om att vi vill ha en riktig man, då är vi alltså ute efter rollerna som bland annat spelas av Micke Persbrant och Bruce Willis. Dessa två exempel är inte så jvla snygga in real life, det är deras roller och dess personlighet som gör dem till män. Så grabbar där ute…alla kan vara en riktig man!!

2 Comments

  1. MMMMM JUST D…….JAG E BRUCE I DIE HARD I SÅ FALL.

  2. Haha…den platsen e dessvärre upptagen av Bruce Willis! haha! Du får skaffa en egen roll!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *