Tjejkväll

| 0 comments

Har precis kommit hem från en underbar tjejkväll med Sandra. Tack Sandra för en underbar kväll! de måste vi göra om snart!! (många gånger under de kommande sex veckorna!) En tanke som slagit mig efter den här kvällen, Guuuud vad skönt de är att få sitta och prata om saker som man annars inte pratar om. Få ur sig tanker å åsikter om ämnen som man inte pratar högt om med allt å alla! Härligt. Och då kom ja att tänka på en annan sak. Ni killar, jag vet ju vissa killar som har enormt många tjejkompisar. Vilken fördel ni killar måste ha eftersom ni vet mer hur våra hjärnor funkar i olika sammanhang tack vare allt tjejsnack ni får ”utstå”

Så med detta lilla inlägg vill ja säga. Killar! Sluta klaga på tjejsnack å ta till er det tjejerna pratar om istället! Så blir världen en härligare plats att bo på!!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *