idioter!!

| 1 Comment

Min stackars mormor åkte till sthlm i dag för att hälsa på min moster. När hon ska gå av tåget är de ngra idioter som ska knö sig ut så fort som möjligt vilket för att min stackats mormor ramlar så illa att hon åker ner mellan perrongen å tåget ner på rälsen…hon slog sig helt sönderslagen.

Å dessa idioter till människor hjälpte inte ens mormor upp.

ÅÅÅÅÅH!

som sagt…oktober…känslornas månad…

One Comment

  1. Neee, fy så taskigt! Vilka jävla typer. Hoppas hon mår bra under omständigheterna å får en bra helg ändå. Å tack för en skiiitbra dag i sthlm. Vi kommer rocka där. Å på måndag ska jag ringa produktionsledaren å kämpa för min rätt å vara med på mello!! Har skrivit ner massa bra argument. Nu jävlar. Ta hand om dej å hoppas att kvällen går bra. Snart å vi roomies å då kan vi tröst pimla vin jämt. De är okej där.

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *