halloween…alla helgons dag

| 0 comments

Blev vettskrämd på bussen för ngra dagar sedan. Då gick de förbi en figur som såg ut som en zombie…å han tittade in i alla fönster på bussen å såg allmänt äcklig ut! haha! det var många tjejer som skrek å hoppade till…hahaha! Å alla sedan i en kör nästan…”de e väl inte halloween än” De var lite kul!! jag satt i telefon med min pappa åhan trodde det hände ngt allvarligt när alla började skrika i panik runt mig…men ja fick förklara snällt att de bara var ngn som klätt ut sig som skräms lite!

Halloween i all ära. Men att börja klippa och färga sina hundar till olika saker det tycker ja e lågt. Hunden har ju inget val. Tänk om ngn skulle börja klippa å färga dig å tatuera dig precis som den ville å du kunde inte göra ngt?!

Jag råkar ju vara en av dem som älskar att få klä ut mig!! Maskerader e verkligen min grej!! Men i år var ja inte bjuden på ngn maskerad…å inte orkade ja hålla i ngn heller. Men nästa år kanske! vem vet!!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *