fröken??

| 1 Comment

Sen när kallar man tjejer som jobbar i klädaffärer för fröken? Det har hänt flera gånger under väldigt kort tid att jag har blivit kallad för ”fröken”…Jag förstår inte riktigt detta. Fröken för mig är en lärare eller en dagispersonal…Men jag?! fröken?! Nej…men varför blir ja då kallad de??

Dagens kund:
kvinnlig kund- så vilken tröja vill du ha, den vita eller den svarta.
manlig kund- den svarta
kvinnlig kund – suckar ljudligt och säger, varför inte den vita?
manlig kund- för att ja gillar svart!
Tjejen blir måttligt irriterad och kan inte fatta varför han väljer den svarta när den vita är snyggare i hennes ögon. Det märktes på stämningen att dessa två hade ”issues” när de gällde svart och vitt. Kvinnan var mörkhyad och Mannen vitfärgad. Jag slank i alla fall iväg bort från dessa två för att slippa hamna emellan! De lämnade butiken med en vit tröja inhandlad. (kanske var man tvungen att vara där för att förstå det komiska i detta)

One Comment

  1. fröken tillsammans med tanten är det jag blir kallad mest på Ica. Men kanske är det mitt eget fel då jag vägrar å ha namnskylten på mej!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *