Veckan i storstaden

| 0 comments

veckan i sthlm var underbar. Visst var ja trött igår när ja kom hem, å är det i dag med…men de var de värt! kul katt få träffa människorna och kul att få lära mig så enormt mycket!
Alla andra drack kaffe men inte jag…jag såg en man som föll ihop på centralstationen, å de var inte många som reagerade, de flesta fortsatte bara att gå, sen visade det sig att de var ett fyllo…jag såg NK:s julskyltning, underbart fin! Åhlens skyltning var ball! Drar ni till sthlm måste ni kika på dessa två fönster! Sen bodde ja på ett religöst hotell, de hade ingen bar, bibel bredvid sängen och konstig personal. Det ägdes visst av frälsningsarmen fick vi reda på när vi åkte. Härligt var de iaf att få äta hotellfrukost! när ja åkte från sthlm så snöade det till och med!! Var så fint!
By the way, Ja å Sara har fått lägenhet nu, på vasastan! gött kött! Nu har vi tak över huvudet iaf!!

Idag ska ja jobba min sista lördag i Jönköping…åh! min sista lördag på länge!! Ja kommer ju vara ledig helger sen! Hmmm…Sista lördagen i Jkpg…kanske sista utekvällen…eller så blir de en soft kväll. Den som lever får se

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *