living my life in sthlm

| 1 Comment

flytten är gjord. Hade rysligt många nervösa fjärilar i magen förra fredagen och lördagsmorronen….det kändes verkligen som om min kropp sa ifrån att den INTE ville flytta till sthlm. Men när bilen väl var framme och vi var uppe i längeheten. Då kändes de bra igen. Å nu när ja snart bott här i en vecka…då känns de rätt gött faktiskt!! Känns lite hemma! Trodde ja aldrig att ja skulle känna så fort. Har jobbat nu i veckan och det har kännts bra det med. Jag kan det jag pysslar med. Tack Anna för att du trodde på mig! Nu längtar ja bara tills ja kan alla namn på alla å känner dem lite bättre så ja kan slappna av lite å bara vara härliga Malin!

Sthlm sthlm sthlm. I dag gjorde jag min första storstadstabbe!! Jag gick ner till ica i mina myskläder för å köpa lite mat. De gör ja ju aldrig om en fredakväll…härregud. Ville bara vända i dörren…Alla pratade härlig sthlmska, alla var fint sminkade å uppklädda och killarna var helt utsökt snygga! Å där står lilla osminkade Malin som inte vill annat än att umgås med just sånna som var där inne…snacka om att känna sig som en loooooser. Men de blir bättre när lilla Sara är här! då kan vi gå ut å vara snygga å göra stan!

One Comment

  1. Jag längtar sååå efter att få komma ner. Nästa år blir vårt år. Det är jag övertygad om. Så roligt kommer vi att ha.

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *