tankar

| 2 Comments

när man ligger hemma så här och inte orkar göra ngt så tänker man en hel del. Eller…ja har mest kikat på alla mina vänneravsnitt som jag äger. Idag är jag glad att jag orkar resa mig lite i alla fall…men skakis är jag och darrig och hjärtat slår dubbelt å de e svårt att andas. Tur att man har bärbar dator.

Men en tanke. I ett vänneravsnitt eller om det var Sex and the city avsnitt…så pratades det om att tjejer ofta väljer killar som behandlar en på samma sätt som sin fadersfigur. Det fick ju mig att tänka lite…För jag har ju två fadersfigurer eftersom mina föräldrar är skilda. Och eftersom Anders har funnit i mitt liv sedan ja var…fyra?? så är han som min pappa. Och min andra pappa är ju oxå min pappa även om han bor lite längre bort. Jag har i ärlighetens namn bättre relation med min ”plastpappa” än med min biologiska pappa. Så…vem av dessa kommer man kunna spegla i mitt val av killar?

Och ett litet meddelande till Frida, vi måste gå till den där spådamen snart å kolla vår framtid!!

2 Comments

  1. ja jag vet det måste vi göra, och snart mina drömmar börjar bli läskiga…=/
    får ta och hitta någon bra tant bara…
    godd jul på dig gumman!!
    puss

  2. haha fan va snyggt jag skrev där…=P
    puss igen!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *