Smykryp here I come!!

| 0 comments

Nu är väskan packad. Jag har slagit stoooooort personligt rekord!!! Jag har hälften så stor resväska som jag brukar ha, och jag har bara fyllt den till hälften med kläder!!! Heeeeeelt otroligt!! men efter allt detta tjat om att man ska ha med sig pyttelite så antar jag att jag gör rätt! Har tom funderat på skor, till en början ville jag ha med mig fyra par skor, ett ar flippflopp, ett par sandaletter, ett par ”pums” och ett par gympadojjor. Men nu e ja nog nere i sandaletter å gympadojjor…å köpa flippflopp i thailand…

Nu sitter ja å filurar på alla dessa regler på flygplanet bara! Det är ju så himla mycket skitregler för alla ”vätskor” som man får ha med sig. OCh visste ni att puder räknas som vätska? löst puder?? Lypsyl räknas som vätska och även läppglans och nässpray…heeeeelt sjukt ju! Så vad får man ha i väskan egentligen?!?! Pass, pengar och kamera?! Eller kommer de skruva upp hela kameran för å se så det inte är en bomb?!

Jaja! Det blir nog bra när vi väl e på väg! Då blir ja väl nervös över alla jvla småkryp som ja måste handskas med. Uch. Bara tanken på det gör att ja blir lite nervös. Uäck! Men jag tänker att om ja e förberedd på det värsta så blir det bra!

Next time så kommer det pictures från thailand!
kram

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *