uppdateringar

| 0 comments

Har bloggat lite segt nu det senaste men här kommer lite uppdateringar.
Thailand var toppen!! Otroligt fint land och snälla människor. Blev dock chockad över den stoooora skillnaden på rik och fattig i landet. Att vissa bodde i lyxvillor och andra i hus som såg ut att kunna blåsa sönder vilken sekund som helst. Thailand blev två veckor med vit sand mellan tårna, mycket sol och en del shopping!! enligt sara å frida så har ja fått mig en härlig bränna!! Det tackar ja för! Och jag var lite chockad över att det var så otroligt vackert med. naturen var helt underbar, vattnets färg…asså det måste ses för att förstå.

Så nu är ja tillbaka i sthlm. Guuuuuud vad jag längtade hem hit i slutet på semestern. Familjeresa är nog ngt som jag inte kommer göra om inom en snar framtid. Nu känns det så där otroligt overkligt igen att bo i sthlm, som det var i början när ja flyttade hit. Känner mig verkligen som en nybörjare i stan när ja jämför mig med sara å frida..jösses tjejer ni har koll!! Men ja ska ta mig runt på promenader sen och fylla min hjärna med geografisk information!
Igår så firade vi att frida har blivit befordrad! Först blev det vin å drinkar hemma och sen bar det iväg till sturekompaniet. Lite senare på kvällen ville ja dricka en strawberry daquiry på fridays..men då hade de slut på ingredienserna. Så vi var väl inne där i en minut.

Idag står jag å sara på partyjour. kanske blir de fest…kanske inte. Den som lever får se!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *