toffelvarning!

| 1 Comment

Asså nu är jag trött på allt vad jetlag heter. Jag utfärdar här en toffelvarning på mig själv. I vanliga fall så brukar ja somna runt tolv på vardagar å sover lätt till 11 på förmiddagarna. Men så har man varit utomlands å på nått sätt pajjat sitt sätt att leva. För jag blir trött som faan redan vid åtta på kvällarna, de e ju inte normalt. Å ja e uppe vid sju på morronen superpigg. Sjukt är vad de e. Å till råga på allt så skulle ja å sara dragit ut å festat igår igen, vi var ju ute i fredas med. Men min kropp pallade inte. Jag var så trött. Somnade till och med innan Sara gick ut själv med grabbarna. Det är ju så man får sjukt dåligt samvete…Har nog aldrig hänt att ja bangat för fest av trötthet. Näe…dåligt samvete är vad ja har mot sara…men vad ska ja göra. Hänga med å somna i ngn annans soffa innan klockan blir elva. Haha! Ja ni som känner mig väl vet ju att ja inte brukar vara den som tackar nej till fest…det händer fasen inte ofta! Det händer enbart om det är en fest i jönköping med bongo musik.

Det positiva är ju att det blir lätt att gå upp till jobbet på vardagarna. Men fan, man vill ju ha partysinnet kvar för i helvete! Åh Sara, jag ber verkligen om ursäkt för den här helgen…det kommer aldrig komma en likadan helg igen! För den här bruden ska bota sin trötthet med morronpromenader!! Frisk luft å bättre kondis! Det är lite komiskt ändå. när vi åkte till thailand så tog det nog bara två dagar så var man inne i den tidsrymden. Å jag sa att ”ja de e nog lättare att komma tillbaka i tiden i sverige, då vinner man ju tillbaka sex timmar” Men i helvete heller…ja e ju förstörd!


Våra homemade drinkar i fredas å mina två sthlms brudar!

One Comment

  1. Nu är jag fit for fight! Vart är du? Borta!!? De är lugnt. Bättre du är hemma å sover än hakar på en fest å är trött å seg. De va ju massa andra folk ute som jag kunde roa mig med. Tyckte vi festade på bra i fredags!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *