happy!!

| 0 comments

Idag har det varit en bra dag! Så skönt att vara tillbaka på jobbet! å kul att träffa lite folk! Idag så var Gurra i sthlm å hälsade på, så tog en snabblunch med honom…eller lunch å lunch. Ja å anna åt och gustav tog en kaffe!! Å nej gustav, jag kommer nog inte lära mig dricka kaffe tyvärr…ja har insett att både kaffe och the för att man får fula tänder!
Sen har ja spanat in lite kläder idag som ja nog ska köpa, fast att ja inte har ngra pengar. Måste ju spara nu när ja haft tre veckors obetald semester…illa! Känns fan som ja aldrig får full lön, ligger ja inte sjuk så ä ja utomlands! haha!
Jag har spanat på snygga killar med! haha! en skiiiitsnygg malinkille på tunnelbanan i dag! naaaaajs! Ögongodis e aldrig fel!


Men de var skönt å komma tillbaka till jobbet. Kul å träffa daniel å Anna framför allt. Har ju inte träffat anna på två månader nästan känns de som. Så det var kul!

Jag var duktig i morse med! tog mig en promme innan ja drog till jobbet. Skööönt var det! hoppas vädret håller sig i form så ja kan ta fler promenader! Ska ju hålla nyårslöftet mitt!

*I now something you dont*

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *