helgen som var

| 0 comments

Fick det riktigt stressigt när jag stod i Upplands Väsby och insåg att det tar en halvtimma att ta sig in till centralen och klockan var halv sju och mitt tåg hem till skövde skulle gå tio över sju…men tack vare veronica som åkt streckan hundratals gånger så ordnade sig allt! Härligt!! Så jag hann med tåget precis!! När jag gick av tåget i skövde på fredagkvällen så var det svart på marken. Men när jag vaknar upp på lördag morron, då är heeeeela landskapet snötäckt. härrejösses! De gick undan.

Lördagen började med att jobba i ngra timmar…det behövdes!! Sen så bar det av till Hjo där min morbror har öppnat cafe! Det var superfint! helt underbart mysigt!! Gott var det också. Jag tog mig en chokladchocks fika!! Haha! Ibland behöver man sig en överdos av choklad!

Efter fikan i hjo så åkte vi tillbaka till skövde där vi hämtade upp mormor och åkte och åt goooood svensk mat på restaurang! Direkt när vi tagit sista tuggan där kom pappa och hämta mig för att köra upp mig till Faster Ingela som höll i 80års kalaset för Farfar! Så direkt ännu mer mat å sen tårta på det, tror ni min mage mådde bra i morse?! haha! Jag som trodde att min lilla chokladchocksfika skulle bli typ det enda som hamnade i min mage den dagen! så dumt de blev! På kvällen hade jag tänk att bjuda ut min nyblivna artonårsbrorsa på en krogrunda. Men när jag väl kom hem så var det ”näeee, ja känner inte riktigt för att gå ut” TRÅKMÅNS!! Men men, han får la dra ut med killkompisarna först så han vet vad som väntar när syrran ska bjuda sen!! Tänk när man var 18 själv..jösses! Det var tiiiider det! hahaha!

Åh! glömde berätta! Hade världens bästa lyckodag i fredas! Mina vinterdojjor som ja alltid använder å har älskat med hela mitt hjärta har börjat läcka in otroigt mycket. Å när ja kikar efter så ser jag att hela sulan håller på att lossna…inte konstigt att jag blir blöt om fötterna när ja i stort sätt går i strumpelesten! Så knallade in på din sko för å hitta ngra megabilliga reaskor. Passade på att fråga personalen om min sko, om det var ngt de kunde tänka sig å laga fast att ja inte har ngt kvitto. Då berättar hon att ja kan få tillgodokort eller ett par nya skor för samma summa på direkten om ja vill…utan kvitto!! Jippi! Då blev de inge billiga readojjor för mig inte! nenne! de blev nya vårskor! Sen så hade ja hittat en skiiiitsnygg väska i täby för 600kr…eftersom ja ansåg de var för dyrt där så väntade jag. Åsså hittade jag samma väska för halva priset i väsby! Den kassörskan gjorde min dag!! hihi! Å sen så hittade ja ett ar snygga jeans för 250kr! Så ett par skor, en väska å ett par jeans för 600kr!! de e rätt bra de!

Idag hade jag dock kunnat vara kvar i skövde ngra timmar till. Det hade varit skönt att slippa stressa i dag. Det hade varit riktigt skönt att få ligga i mammas soffa heeela dagen. Men det går ju inte när man måste tillbaka till stockholm! OCh här hemma så möts man av en lägenhet som luktar lite alkohol å lite baksmälla! haha! neee det var inte så illa. Men en sliten sara å en lite piggare frida!! Tjejerna hade lyckats ta sig in på west end stars slutfest!!

Måste bara få kommentera tågresan till sthlm. Snälla ni som har barn som inte vet hur man beter sig runt andra människor. Boka en egen vagn på tåget. Ja orkar inte sitta på fler tåg där det är barn som inte kan sitta still och skriker och dunkar å smäller. ÅÅÅÅÅÅÅåååååh!

Kommentera

Required fields are marked *.


Current day month ye@r *